mustafaaydin_manset_akdeniz_feto_tahsiye_

TAHŞİYE DAVASININ KRİTİK ŞAHİDİ MUSTAFA AYDIN NİÇİN HEDEFTE? FETÖ’NÜN AMACI BİDEN DESTEĞİYLE DAVAYI TERSİNE ÇEVİRMEK!

DOSYATV / ÖZEL HABER

Tahşiye Kumpası, FETÖ’nün bir organize suç, istihbarat, terör ve kumpas örgütü olduğunu Gülen’e ulaşan örgütsel hiyerarşik zincirle belgeleyen ilk ve belki de tek davadır. 14 Aralık 2014’te kumpasçı FETÖcülere yönelik başlayan operasyonlar sonucunda Hidayet Karaca başta olmak üzere, Yurt Atayün, Ali Fuat Yılmazer, Bayram Özbek gibi polis müdürleri ağır cezalara çarptırıldı. Gülen’in “somut” ve belgeli şekilde “somut talimatı” ile bir suçla ilişkilendirilebildiği tek dava Tahşiye Davası’dır.
15 Temmuz davası başta olmak üzere örgütün suçu tespit edilse de Gülen’den gelen talimat “somut”laştırılamadığı için o noktada yargı ve emniyet birimleri sıkıntılar yaşamaktadır.

MUSTAFA AYDIN KİMDİR? (link)

Mustafa Aydın ve Dosya Tv, son dönemde kripto FETÖcülerin hedefinde. Aydın, FETÖ’nün Muşlu Mehmed Doğan’a olan kumpas hazırlıklarının ve istihbarat faaliyetinin 1997’ye kadar uzandığını savcılıktaki ifadesiyle ortaya koymuş Zaman gazetesi eski çalışanı. Yine Gülen’in ünlü Tahşiye grubunu açıkça hedef gösteren 6 Nisan 2009 tarihli konuşmasından 3 hafta önce Mart 2009’da o grupla samimiyeti yüzünden Tek Türkiye dizisinin konsept danışmanı-Zaman yöneticisi ve mahrem imamlardan olduğu ortaya çıkan Hamdullah Bayram Öztürk tarafından Zaman gazetesi binasında tehdit ve ikaz edildiğini savcılıkta beyan eden  kişi.

(Bu kupürleri 24 Şubat 2016 tarihinde twitter’da paylaştım. 2 Mart 2016 tarihinde Çağlayan’da savcılığa verdiğim ifadeyle aynıdır. 4 Mart günü Zaman gazetesine kayyım atanmıştır. FETÖcüler bu atamaya benim ifademin yol açtığını yazıp, beni ölümle tehdit ettiler. Bir darbeyi twitter’da ve 26 Şubat 2016 tarihli Yeni Şafak röportajında hayatı pahasına ifşa eden biri olarak hayati tehlike altında olmama rağmen bu yeminli beyanda bulundum.) (İlgili röportaj)

 

Mustafa Aydın, görüleceği üzere Yeni Şafak’ta ve savcılık ifadesinde Tahşiye Kumpası’nın medya ayağında Tuncay Opçin, Mehmet Baransu, Ekrem Dumanlı ve polis müdürü- Zaman eski muhabiri Bayram Özbek’in de (Tek Türkiye Karanlık Karar Kurulu diyalog yazarı) yer aldığını twitter’dan ifşa ve savcılıkta yeminli olarak beyan eden isimdir.

TAHŞİYE KUMPASINDA YER ALAN ASIL İSİMLER YENİ ŞAFAK’TA DA DİLE GETİRİLMİŞTİ

Mustafa Aydın’ın 24 Şubat 2016 tarihinde @tirsaktaci hesabından yaptığı çıkış sonrası 26 Şubat 2016 tarihinde Yeni Şafak gazetesinden Recep Yeter, kendisiyle tam sayfa röportaj yapmış Hamdullah Öztürk, Tuncay Opçin ve Mehmet Baransu isimleri bu röportajda da ayrıntılarıyla dile getirilmişti.

FETÖ, MUSTAFA AYDIN’IN ŞAHİTLİĞİNİ ÇÖKERTİP, TAHŞİYE DAVASINI “GERİ BÜKMEK” İSTİYOR!

Mustafa Aydın’ın şahitliği çökertildiğinde FETÖ’nün Tahşiye’ye dönük kumpas ve istihbarat harekatının 6 Nisan 2009 öncesine, özellikle de Aralık 1997’ye kadar uzanması gerçekliği ortadan kalkacak.

GÜLEN, 15 TEMMUZ HEZİMETİNİ YAŞADIĞI DARBE GECESİ BİLE TAHŞİYE KUMPASI ÜZERİNDEN HÜKÜMETE, “TERÖRE DESTEK OLUYOR” İFTİRASI ATMIŞTI

FETÖ’yü bitiren en önemli dava Tahşiye kumpas davası. Gülen’in somut delille bir organize suça eklemlendiği ve bunun ispatlanabildiği tek dava Tahşiye davası. FETÖ bu yüzden bu davayı çökertmek için elinden geleni yapıyor. İlk hedefleri AYM ve AİHM kararlarıyla bu davada mahkum olan gazeteci ve polisleri aynen Ergenekon ve Balyoz’da olduğu gibi kurtarmak. Daha sonra ise Abdullah Bozkurt’un Nordic Monitor sitesi üzerinden ürettiği sahte belgelerle konuyu BM ve AB’de MİT TIR’ları, Tevhid-Selam gibi dosyaları da ekleyerek “uluslararası dava” haline getirebilmek.

15 Temmuz darbesinin bastırıldığı anlaşıldığında FETÖ lideri Gülen büyük bir şok yaşamıştı. Malikanesinde gazetecileri kabul eden Gülen’e gelen çanak soru yine Tahşiye üzerineydi:

Soru: Erdoğan hükümeti ile alakalı, IŞİD örgütüne arka planda destek çıktıkları ile ilgili medyada bir şeyler yazıldı çizildi söylendi. Onların bu örgütlerin tamamen karşısında olduğunu ve bu örgütlere karşı şu anda savaş veren dünyadaki bu ittifakla birlikte hareket ettiklerini, onlardan taraf olduklarını düşünüyor musunuz?

Gülen: Zannediyorum bu mesele üm dünya tarafından IŞİD’in bir terör örgütü, daha evvel El Kaide’nin bir terör örgütü ve Türkiye’deki uzantısı Tahşiye’nin bir terör örgütü olduğu kamuoyunca bilineceği ana kadar onlarel altından yardım ediyorlardı. O TIR’lar meselesinde de esasen o söz konusuydu. Onu askerler yakalamışlardı, silah doluydu, silah götürülüyordu.”

***

İKİNCİ KONU:

SÜLEYMAN YASİN AKDENİZ’İN FETÖCÜLÜĞÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

TAHŞİYE GRUBUNDAN FETÖCÜ OLDUKLARI İDDİASIYLA UZAKLAŞTIRILMIŞ İSİMLERLE BİRLİKTE BUGÜN DÖNÜP NİÇİN TAHŞİYE MAĞDURLARINA “FETÖCÜ” İFTİRASI ATIYOR?

8 Aralık 2020’de Dosyatv olarak, bir üst düzey FETÖ imamı olan M. Nur Sungur aleyhine haber yaptık. Nurcuların liderlerinden Hüsnü Bayramoğlu, onunla yani Fetullah Gülen’in 1967’den beri yanında yetişmiş en üst düzey mollalardan olan Nur Sungur ile SKANDAL ŞEKİLDE zoom üzerinden canlı yayın ders yapmıştı.

Bu FETÖ mücadelesine balta vurmak, FETÖ’yü en üst düzeyde ONORE etmekti!

8 Aralık’ta Süleyman Yasin Akdeniz @syasinakdeniz hesabından eniştesi ve hâmîsi Bayramoğlu’nu ve FETÖ mollası Sungur’u savunarak, Dosyatv’yi “iftiracı olmakla, yalan haber yapmakla” suçladı. Gülen’in dizinin dibinde yetişen “sâhir” mollalardan Nur Sungur için, “masum, yargılanmamış, sorgulanmamış, herhangi bir mahkûmiyeti olmayan” diyerek AÇIKÇA SAVUNDU. Ancak twitter’dan gelen tepkilere dayanamayıp kısa sürede çark edip “Evet Sungur yargılanmalı” diyerek geri çekildi.

O AN ORTADA ÇOK GARİP BİR DURUM OLUŞTU!

Tüm FETÖcüleri kâfir ilan eden, hatta onları kâfir ilan etmeyenleri bile kâfir ilan edecek derecede ileri giden Akdeniz, açıkça en üst düzey FETÖ mollası olan Sungur’u savunuyordu.

O AN Akdeniz’in kripto FETÖcü olabileceğini düşünüp, FETÖ imamını savunan tepki mesajını sahte hesaptan yazacakken, gerçek hesaptan yazdığını ve kendini açık ettiğini anladım.

Ve bu araştırmanın sonunda, “2004’te Fetullah’ın Süfyan (kafir) olduğunu ilk ben kitap yaptım” diye övünen Akdeniz’in, SKANDAL İÇERİKLİ 2012 tarihli tweet’lerine ulaştım. (Çünkü haberde görüleceği üzere bir FETÖcünün uyarısıyla tüm twitter geçmişini silmiş, ancak bunları unutmuştu.)

Araştırmalara devam edince 2010 ile 2014 yılları arasında kendisine ait “Arastirmacıyazarlar” sitesinde kayıtlı silemediği, silse de archive.org’tan bulduğum yazılarını ve Önder Aytaç’la kankalığını, Fetullah’a olan aşkını BURAYA DİKKAT: Erdoğan düşmanlığını içeren tweet’lerini buldum!

2004’te FETÖ’ye süfyan diyen Akdeniz, 2012’de FETÖ aşkından Erdoğan’a nefret kusuyordu!

Ortada Gökçe Fırat Çulhaoğlu gibi biri vardı ve çok iyi sızmıştı! AK Parti Genel Merkezi’nde ve milletvekilleri arasında eniştesi olan Hüsnü Bayramoğlu’nun tavassutuyla çok rahat gezebiliyordu.

8 Aralık 2020’de FETÖ mollasını sahte twitter hesabı yerine gerçek twitter hesabından savunduğu için açık vermişti.
Yoksa onu 8 Aralık’a kadar Fetö’yle kendince mücadele eden dengesiz bir meczup olarak biliyordum. FETÖCÜLÜĞÜNÜ 8 ARALIK’TA KENDİSİ İFŞA ETMİŞ OLDU!

O açıdan, “2012’de öyle yazmıştım ama tövbe ettim” deme ihtimali yoktur. Çünkü önce 2012’deki yazılarını bularak onu itham etmiş değiliz. Kendisiyle ilgili kripto FETÖcülük şüphesi 8 Aralık 2020’deki yazılarıyla ve Mustafa Aydın’a FETÖcü iftirası atmasıyla ortaya çıkmıştır.

FETÖ’NÜN TAHŞİYE’DEKİ HEDEFİ NE?

Son süreçte FETÖ’yü maddi ve manevi olarak çökerten Tahşiye Yayınevi ve Molla Mehmed Doğan’a Yasin Akdeniz’in hazırladığı görsel ve iftiralarla saldıran organize bir ekip var. O ekipten bazı isimler zaten FETÖcü oldukları ve kumpasta rolleri olduğu gerekçesiyle hapishane süreci sonrası Tahşiye grubu tarafından dışlanmışlardı.

Bir araya gelme ihtimalleri olmayan, farklı illerde ve ilçelerde yaşayan, bugüne kadar teşriki mesaisi olmamış bu isimleri aynı iftiralarla saldırıya geçtiklerini görünce onların da FETÖ ile iltisakları olduğunu düşündüm, araştırınca onu da tespit edip organize suç örgütü tavırlarını belgelediği için habere görselleriyle birlikte ekledim. Onlar da kripto FETÖcü çıktı.

Hele bir tanesi 15 Temmuz darbesi başladığında küstah bir şekilde FETÖ darbesine destek veren bir mesaj paylaşmıştı. Can pazarı yaşanan sıcak saatlerde FETÖ’nün aleyhine tek satır yazmamış, 1 gün sonra ise “Darbe gerçek midir, buna girmiyorum, erkendir” diyerek daha ilk gün içinde “Darbe değil tiyatro”söylemine geçen FETÖcülerle aynı ağzı kullanmıştı! Onu da belgeledim ve habere ekledim.

KUMPASÇILAR JOE BIDEN DESTEĞİYLE TAHŞİYE DAVASINI GERİ ÇEVİRMEYİ PLANLIYOR

Tahşiye Kumpasçısı FETÖcülere yeni bir dava daha açıldı. Yeni zanlılar var ve işlenen yeni suçlar tespit edildi. İlk duruşma 30 Aralık’ta Çağlayan’da görülecek.

Uzunca anlattığım kumpasta rol almış FETÖ-B ekibi bugün Tahşiye mağdurlarını organize şekilde FETÖcü ilan ediyor!

ÇILGIN BİR SALDIRI VAR!

Hedef, Tahşiye kumpasını “oksimoron” söylemle örtmek, bulandırmak, mağdurları FETÖcü ilan ederek itibarlarını sıfırlamak, Joe Biden sonrası ABD’den gelmesini bekledikleri baskılarla yeni açılan davayı kısa sürede lehlerine bitirtmeye çalışmak. Sonra AİHM ve AYM eliyle Hidayet Karaca ve polisleri mahkum eden kararı bozdurtmak. Ve  2010 yılındaki FETÖ kumpas davasını yeniden açtırıp “başlanmışın tamamlanması” aşamasına geçmek!

Çılgınca; ancak şu anki hedefleri bu.

Tahşiye Kumpası’nda en önemli unsur “bombalar ve bazı mermilerdi” yargılama sonucunda bu konuda netlik sağlanamadı. İkinci davada bu konu da gündeme gelecek. Tahşiye Yayınevi çevresi mahkemeye verdikleri dilekçede “bomba” işinde içlerine sızmış bazı FETÖcülerin rol almış olabileceğini belirtip, şikayet dilekçesi vermişler, ancak önceki davada bu konu derinleştirilmemişti. Şimdiki saldırıların ardında bu konunun yeniden gündeme getirilme korkusu da yattığı belirtiliyor.

MUSTAFA AYDIN KİMDİR?

TRT HABER- TÜRKİYE’NİN DAVASI PROGRAMI- 25 OCAK 2019

 

TRT HABER- TÜRKİYE’NİN DAVASI PROGRAMI- 25 OCAK 2019

1 ŞUBAT TARİHLİ PROGRAMIN KAYDI:

https://youtu.be/2YJJpLvTKW0

2nciprogram TRT RADYO HABER TÜRKİYE’NİN DAVASI MUSTAFA AYDIN 01 SUBAT 2019 – YouTube

 

MUSTAFA AYDIN’IN 15 TEMMUZ DARBESİNİ 7 AY ÖNCEDEN
İFŞA EDEN YENİ ŞAFAK RÖPORTAJI:

İşte link: Fetullah Gülen’in kader yazdığına inanıyorlar! (yenisafak.com)

 

SABAH RÖPORTAJI:

21 YILLIK ZAMAN ÇALIŞANI TERÖRİSTBAŞI GÜLEN’E İSYAN ETTİ!

Link: https://www.sabah.com.tr/gundem/2016/08/03/21-yillik-zaman-calisani-teroristbasi-gulene-isyan-etti

 

15 TEMMUZ 2016 ÖNCESİ FETÖCÜLERİN DARBE TEHDİDİ İÇEREN YAZIŞMALARI:

YENİ ŞAFAK: 15 TEMMUZ ANALİZİ: MUSTAFA AYDIN

Link:https://www.yenisafak.com/gundem/terorist-basi-gulen-sucustu-yakalandi-2756313

FETÖCÜ TUNCAY OPÇİN, GEZİ OLAYLARINDAN SONRA ZAMAN’DA ÇALIŞIRKEN
@TIRSAKTACI HESABIYLA MUHALEFET EDEN MUSTAFA AYDIN’I NASIL KOVDURMAYA ÇALIŞTI?

8 Kasım 2015’te Fetullah Gülen, o haftaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “Pakraduni” ilan etmişti. Bu konuyu Türkiye gündemine ilk kez getiren gazeteci olarak Mustafa Aydın, Zaman gazetesinde çalışırken, şu tweet’i attı:

MUSTAFA AYDIN’IN DARBE ÖNCE FETÖ DARBESİ GELİYOR UYARILARILARI!

Mustafa Aydın için, Ali Ünal’ın 6 Nisan 2015 tarihli yazısı darbe tehditleri konusunda bardağı taşıran damla oluyor ve o güne kadar yapılmış diğer tehditleri de birleştirerek bir dönem beraber çalıştıkları; ancak o sırada 10 yıldır ABD’de olan Aydoğan Vatandaş’a uyarı maili atıyor. Şöyle yazıyor:

Ali Ünal, Hükümeti “askeri serhildan” yani darbeyle tehdit ediyor. Çok ilginç. “Nevruz” diyerek de önümüzdeki mart ayını işaret ediyor.. Vâ esefâ..

Türk halkında oluşan nefreti analiz edememek, bu körlük çok acı. Böyle bir kalkışmada öne mayın eşeği olarak Alevileri sürmeye çalışacağı belli olan mübarek kesim, sonunda parça pinçik edilecek haberi yok.

Birleşik Haziran Hareketi’ne dahil olmak, kaostan medet ummak, “meşru müdafaa hakkı”nı nyt’de yazmak, “isyan hakkı” fikrini gazetede pişirmek, “firechat” gibi “isyancı” programları sevgi a. eliyle manşetten lanse etmek tam bir cinnet hali..
Hatırlıyorsan, 6 ya da 8 Aralık 2013 günü sana, “Cemaat kitlesinin, özellikle genç şakirtlerin, abilerin karakteri dersane protestosu sırasında çok değişti. Müthiş negatif bir ahlaki dönüşüm var. Buna engel olunmalı.” dediğimde: “Merak etme abi, biz bu kavgadan her türlü galip çıkarız. İstediğimiz gün istediğimiz bakanı indirecek güçteyiz.” diyordun. Gördük sonunu.
Celali olup Alevileri de manipüle eden istihbarat merkezlerinin gazıyla ayağa kalkanlar, karşılarında Kuyucu Murat Paşaları bulacaktır. Bu toprakların değişmez kuralı maalesef budur. Haziran sürecinde belki KAOS çıkarılacaktır, ama Gezi’de olduğu gibi YÖNETİLEMEYECEKtir. Tam ve feci şekilde ters tepecektir. Dünyanın ne dediği Türkiye’nin umurunda değildir. Faruk Mercan’ın dediği gibi “Asker daha son sözünü söylemedi” hayalleri, tehditleri gayrı ahlakidir, zehirlidir.”

TUNCAY OPÇİN’İN ZAMAN’DA İKEN ATTIĞI MUHALİF TWEET’LER
YÜZÜNDEN MUSTAFA AYDIN’I KOVDURTMAK İÇİN ATTIĞI TWEET’LER!

 

 

 

 

 

 

TUNCAY OPÇİN, “TAHŞİYECİ” DİYE HAKARET ETTİĞİ MUSTAFA AYDIN’I
ZAMAN’DAN KOVDURMAK İÇİN DEFALARCA TWEET ATTI, SONUNDA BAŞARDI!

Mustafa Aydın’ın bugüne kadar 15 twitter hesabı FETÖ tarafından askıya aldırıldı. İşte Tuncay Opçin’in Mustafa Aydın’ın Zaman’da çalışırken attığı muhalif tweetler yüzünden, kovdurmak için yazdığı hakaret dolu mesajlar.

İşte o tweet’lerin linkleri: