oray_egin_hurriyet_escinsel_yazar_manset_1

ORAY EĞİN FETÖ’DEN SONRA HÜRRİYET’İ HEDEF ALDI: 5 EŞCİNSEL YAZAR VAR!

DOSYATV / ÖZEL HABER

Habertürk yazarı Oray Eğin “Toplum hazır” başlıklı yazısında Hürriyet’i karıştıracak bir iddiada bulundu. Kanal D’de yayınlanan filmde ‘gay’ kelimesinin sansürlenmesine tepki gösteren Eğin, köşe yazısında Hürriyet bünyesinde 5 eşcinsel yazarın bulunduğunu öne sürdü. Eğin’in yazısından sonra sosyal medyada tahminler listesi uçuştu.

Eğin, “Yozgatlı” diye hitap ettiği Hürriyet Genel Yönetmeni Ahmet Hakan’ın bu yazarlardan birini zaman zaman evine çağırdığını iddia etti.  Oray Eğin’in Habertürk’teki köşesindeki iddiaları şöyle:

“Önceki gün Demirören Ailesi’nin sahibi olduğu Kanal D’de “gay” kelimesi sansürlendi. Halbuki yılbaşından önce patronun eşini başka iş adamlarının eşleriyle bir alışveriş merkezinde çay saatinde görmüş, masalarındaki bir eşcinselle nasıl samimi olduklarına dikkat etmiştim. Tek fonksiyonu ünlülerin (ve zenginlerin) yanında dolanmak, “çantacılık” yapmak olan bu kişi Hürriyet’e köşe yazarı da yapıldı. Hatta gazetenin birbirine benzer -sayabildiğim kadarıyla- toplam beş eşcinsel köşe yazarı bile var. İçlerinden biri de Yozgatlı gazete yöneticisinin eşcinsel bir erkek olduğu halde “Kadın” diye isim taktığı ve zaman zaman evine çağırıp azarlayarak günlük stresini üzerinden attığı bir tip.”

ORAY EĞİN FETULLAHÇILARIN ÜST YÖNETİMİNDEKİ EŞCİNSELLERİ DE İFŞA ETMİŞTİ

Oray Eğin, “Bu adamların hepsi neden eşcinsel?” başlıklı yazısında da FETÖ’cülerin hedef olmuştu. Eğin’in o yazısından:

“FETÖ’nün bu kadar eşcinseli kendisine çekmesinin de çeşitli katmanları var. Entelektüel düzeyde 90’lardan beri pazarlanan “hoşgörü” mesajı kabul görmüş olabilir. Ama eşcinsel olmayan birçok kişi gibi eşcinsellerin de bir kısmı sırtlarını güce dayamayı, iktidarın bir parçası olmayı ister. Akla ilk gelen ihtimallerden biri, FETÖ’nün kimi evli olan eşcinselleri tehdit yoluyla kendilerine bağlayacakları. İkiyüzlü bir hayat yaşayan eşcinseller kendi korku ve çekincelerinden dolayı örgüte bile bile daha kolay teslim olur sanki. “Sırları” ortaya çıksa hayatlarının kararacağını düşünenler örgüt elemanı olarak verilen görevleri yaparak önemsendiklerini hissediyorlar büyük ihtimalle.”

TUNCAY OPÇİN’İN TEPKİSİNE EĞİN’DEN FLAŞ CEVAP: NE OLDU ABLA?

Oray Eğin, twitter üzerinden polemik yaşadığı FETÖ’nün firari üyelerinden Tuncay Opçin’le yaşadığı bir polemikte onu da hedefine almış ve imalı bir twitle cevap vermişti:

“Ne oldu abla?”

Oray Eğin, Tuncay Opçin, şikayet ettiği için o twitini silmek zorunda kalmıştı:

ORAY EĞİN’DEN FETÖCÜLERİN ÜST YÖNETİMİ İÇİN: BU ADAMLARIN HEPSİ NEDEN EŞCİNSEL?