KENES_babacan_tepki_manset_1

FİRARİ KENEŞ’TEN MUHALİFLERE “ŞİRİNLİK” YAPMAYA ÇALIŞAN BABACAN’A HAKARET

DOSYATV / ÖZEL HABER

Deva Partisi emanetçi genel başkanı Ali Babacan, RTÜK’ün Halk TV ve Tele 1 TV’ye verdiği 5 günlük yayın durdurma kararıyla ilgili yorum yaptı. Son yapılan anketlerde umduğunu bulamayan ve yelkenlerini aralarında FETÖcülerin de bulunduğu muhalif seçmenlere doğru açan Ali Babacan’ın “şirinlik” dolu mesajına firari FETÖcü Bülent Keneş, hakaretle karşılık verdi. Cevabında Ahmet Davutoğlu’nun partisi “Gelecek”in de adını geçiren Keneş, iki siyasetçiye “pislik ve müptezel” olarak hakarette bulundu.

Ali Babacan, RTÜK kararıyla ilgili şunları yazmıştı:

“Halk TV ve TELE1 ile ilgili alınan ekran karartma kararı keyfidir. Basın ve ifade özgürlüğüne karşı alınmış olan bu karara karşı basın çalışanlarının yanındayız. İktidarın hoşuna gitmeyen ne varsa yasaklaması Türkiye’ye ve demokrasimize zarar veriyor.”

İşte firari Bülent Keneş’in Babacan’a hakaretleri:

İpek Medya Grubu’na, Zaman Medya Grubu’na el koymak, Samanyolu Medya Grubu’nu platformlardan, uydudan çıkararak yayın yapamaz hale getirmek neydi peki? Onlar keyfi değil miydi? O keyfilikleri icra eden hükümetin bakanı olarak sen na halt ediyordun, anlatsana bi @alibabacan ?

Pislik pislikle temizlenmez!.. Dert olandan DEVA beklenmez! Geçmişi belli müptezelden GELECEK hayır Allah’tan gelsin!.