ozinian_ermeni_karabag_soykirim_iftira_feto_manset_1

BU KADIN HÂLÂ TÜRKİYE PASAPORTU TAŞIYOR MU? FETÖCÜ-SOROSÇU ALİN OZİNİAN, ERİVAN’DAN TÜRKİYE’YE İFTİRA ATIYOR

DOSYATV /  ÖZEL HABER

George Soros hooliganı, FETÖ destekçisi Alin Ozinian, Ermenistan’ın saldırısının ardından başlayan son çatışmalarda yalan haberlerle algı yönetimi yapıyor. Türkiye Ermeni Patrikhanesi’nin iki ülke arasındaki çatışmayla ilgili orta yolu bulucu açıklamasını da hakaret ifadeleriyle paylaşan Alin Ozinian, fanatik derecede Ermenistan Başbakanı Soros destekli Nikol Paşinyan hayranı.

FETÖ gözetimindeki Ahval’de video/yorumlarda bulunan fanatik Ermeni milliyetçisi Alin Ozinian, Ermenistan yanlısı yalan haberler yayıyor. Ozinian, -Türkiye’yi Azerbaycan’a silahlı milis taşımakla suçlamakla kalmadı, bir de bu taşınan kişilerin Azerbaycan’da bazı dükkanları yağmaladığını ve kadınları kaçırdığı yalanını paylaştı. Twitter hesabını tam bir dezenformasyon bülteni gibi kullanan Ozinian’ın hakaretlerinden Ermeni Patriği Sahak II ile Ermeni Patrik vekili Aram Ateşyan da kurtulamıyor.

ERMENİSTAN’IN HEZİMETİ SONRASI FETÖCÜ AHVAL’İN YAYININA GÖZ YAŞLARIYLA KATILDI

Ermenistan’ın saldırısına Azerbaycan’ın bu denli ağır ve net cevap vermesini Ermeni yöneticiler gibi Erivan’dan yayın yapan Alin Ozinian’ın da tahmin etmediği görüldü. FETÖ güdümündeki Ahval sitesinin youtube yayınına katılan Ozinian, ağlamaktan gözleri şişmiş şekilde ve sürekli burnunu çeker vaziyetteydi. Uzun yıllar FETÖ’nün yayın organı Zaman gazetesinde yazarlık yapan Ozinian, Ahval yayınında da Ermenistan aleyhindeki BM kararına rağmen izleyicilerine açıkça yalan söylemekten ve Türkiye’ye iftiralar atmaktan geri durmadı.

TÜRKİYE’YE AKIL ALMAZ İFTİRA: BİLİNEN YALANLARI PEŞ PEŞE SIRALADI

Alin Ozinian, gezi döneminde bir kısım fenomen isimlerin yaydığı yalan haberler gibi Ermenistan sonrası yaşanan çatışmalarda da benzer bir taktiği uyguluyor. Ozinian, küresel istihbarat örgütlerinin aparatı olarak aynı yalanı paylaşmakla kalmıyor, “cihatçı çeteler” dediği isimlerin Azerbaycan’da gasp, kadın kaçırma vs. gibi suçlar işlediklerini de ileri sürüyor. Ertesi gün rezil olacağını bildiği için de “kesin olmayan bilgi” notunu eklemeyi ihmal etmiyor.

FETÖCÜ, SOROSÇU, PKK’CI OZİNİAN’IN ERMENİ PATRİĞİNE DE SAYGISI YOK!

PANDEMİ DOLAYISIYLA “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE’M” KAMPANYASINA ERMENİ
CEMAATİNİN DE KATILMASI OZİNİAN’I FENA RAHATSIZ ETTİ!

Alin Ozinian, koronavirüs pandemisi yüzünden düzenlenen “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasından, bu kampanyaya Türkiye Ermeni Patrikhanesi’nin parasal yardımla katkıda bulunmasından da rahatsız oldu. Ermeni patrikleri tanımlanırken “kadesetli patrik” (kutsal patrik) ifadesi kullanılıyor. Ozinian, Ermeni Patriği için “kadasetli patrikimsi” ifadesi kullanarak yardım kampanyasına katıldıkları için hakaret etti.

PKK DESTEKÇİSİ ERMENİ OZİNİAN’DAN İKTİDARA DA MUHALEFETE DE AÇIK TEHDİT!
TÜRKİYE, SAVAŞ SUÇLARINDAN YARGILANACAKMIŞ!

FETÖ’NÜN VE SOROS’UN FEDAİSİ OZİNİAN, TÜRKİYE’NİN MAVİ VATAN KONSEPTİ İLE DE DALGA GEÇİYOR