kufur_chp_hakaret_manset_1

AK PARTİLİLERDEKİ “EZİKLİĞE” KARŞI, CHP’DE SÖVENLER YÜKSELİYOR. İŞTE CHP’LİLERİN İĞRENÇ KÜFÜRLERİ!

MUSTAFA AYDIN

DOSYATV / ÖZEL HABER

PKK destekçiliğinden dolayı hapiste olan HDP lideri Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’a yönelik “küfürlü” saldırının yankıları sürüyor. Hesabını şubat 2020’de açan ve “bio”suna “yeşil top” koyan Vedat Muti adlı kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Hükümet içinden ve eski AK Partili siyasetçilerden bir anda “özür” beyanları yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a CHP’nin en üst yöneticileri açıktan hakaret ettiğinde diğer CHP’lilerin sesi çıkmazken, bir “trol” hesabın provokatif paylaşımına AK Parti’nin ileri gelenlerinin de koro halinde “tepki göstermesi” garip bulundu. CHP’nin üst yöneticileri ve gençlik örgütündeki küfreden isimler hakkında bir işlem yapılmaz ve CHP yönetimi tarafından onore edilip yükseltilirken bazı AK Parti’lilerin gayretkeşliği ve “ezikliği” dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın merhume annesine hem de öldüğü gün bile edilen küfürler twitter ortamında duruyor. Bu konuda binlerce örnek var. Yüzlercesini bu haberimizin altına kupür olarak ekledik. O küfürlerle ilgili herhangi bir işlem yapılmadığı, CHP’lilerin herhangi bir “tepki” göstermediği tüm kamuoyunun malumu. Erdoğan’ın eşine ya da merhume validesine hem de “fenomen”, “bilindik” hesaplar tarafından küfür edildiğinde hayat hiçbir şey olmamış gibi devam edebilirken, ne idüğü belirsiz bir trolün hakaretleri tüm AK Parti camiasına mal edilebiliyor, bazı AK Partililer de özür dileme yarışına giriyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, başkan yardımcıları, milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve gençlik örgütü liderleri çok rahat küfrederken memleketimizde ve sosyal medyada yaprak bile kıpırdamıyor. AK Parti’nin sosyal medyadaki “resesif” tavrı yıllardır devam ediyor.

Başak Demirtaş’a hakaret eden tweet’i atan Vedat Muti adlı kişi gözaltına alındı. Ancak twitter’da Erdoğan’ın ailesine edilen küfürler hâlen duruyor ve hiçbirisi hakkında hukuki bir işlem yapılmış değil.

VARANK: DUYARLILIK GÖSTERİSİ YAPMAYIN, DÜRÜST OLUN!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Cumhurbaşkanımızın rahmetli annesine küfür edenleri il başkanı, meclis üyesi yapanlar, genel başkan seviyesinde ağırlayıp ahlaksızlığı teşvik edenler sahte duyarlılık gösterileri yapmasın. Ahlaksızlığın siyaseti olmaz. Dürüst olun!” diyerek saldırıyı eleştirenlere yönelik paylaşımda bulundu. Varank’ın paylaşımına bazı ‘yeşil nokta’lı hesapların da destek verdiği görüldü.

‘Yeşil noktalı hesabı bulunan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Varank’ın paylaşımını alıntılayarak, “Ahlaksızlığın siyaseti de hiçbir şeyi de olmaz. Ahlak sınırlarını aşan bir durum varsa biz karşısında oluruz. Açıkça belirtmek istiyorum: Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve davamıza hakareti siyaseten yükselmek için araç haline getirenlerden terbiye dersi almayız” dedi.

CHP’Lİ YÖNETİCİLER KÜFREDİYOR, YAPRAK KIPIRDAMIYOR, ANCAK
BİR TROL KÜFREDİYOR AK PARTİLİLER EZİK EZİK ÖZÜR YARIŞINA GİRİYOR

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise, şu paylaşımı yaptı:

“Sosyal medya mecralarında her gün sayın Cumhurbaşkanımıza, ailesine, çalışma arkadaşlarına hakaret edenler bugün adı sanı belli olmayan bir müptezelin terbiyesizliğini bir kesime mal etmeye çalışıyorlar. Oysa ki hakikati ve ahlaklı davranmayı her alanda savunanlar bizleriz. Terör örgütlerine sırtını dayayanları mağdur pozisyona iten bu ahlaksızların kimler oldukları ve neye hizmet ettikleri milletimizin malumudur. Bu noktada kimsenin kendine ahlaki üstünlük atfetmesinin ya da aşağılık kompleksine girmesinin bir anlamı yoktur. Gerçekler ortadadır. Kimse hakaret etmesin, kimsenin izzeti hedef alınmasın diye en çok mücadele eden de biziz. Çünkü adı, sanı ve makamı belli olan kimi muhalefet partililerin küfür ve hakaretlerine yıllardır en çok maruz kalmış olan da biziz. Hamdolsun temiz siyaseti, temiz toplumu savunan biziz”

İşte Yeni Şafak’ın yayınladığı bir video: Muharrem İnce taraftarları koro halinde Erdoğan’a küfür ediyor

Muharrem İnce’nin İzmir mitingi sonrası CHP’li seçmenler içki masalarında zil zurna sarhoş olup, Cumhurbaşkanı’na küfürler etti. Sosyal medyada paylaşılan videoda içki masalarındaki CHP’liler, kadeh kaldırıp küfürlü tezahüratlar atıyor.

İŞTE KILIÇDAROĞLU’NUN MİTİNG KÜRSÜSÜNDEN ERDOĞAN’IN ANNESİNE KÜFRÜ:
“ANANI AN.. AN.. GERİSİNİ SÖYLEMEYİM!”

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU’NUN YARDIMCISI İDİL SOLGUN’UN KÜFÜRLERİ

V

CHP’LİLERİN TWİTTER ORTAMINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MERHUME ANNESİNE ETTİĞİ KÜFÜRLER

(BELKİ HUKUKİ OLARAK SÜREÇ BAŞLATILIR DİYE SANSÜRLEMEDEN YAYINLADIĞIMIZ İÇİN ÖZÜR DİLİYORUZ)

BAŞ KÜFÜRBAZ,  İSTİSMARA MARUZ KALMIŞ BİR “ÇOCUK GELİN”İN KIZI: CANAN KAFTANCIOĞLU

Geçtiğimiz hafta kendi yazdığı twitlerle annesinin “çocuk gelin” olduğu, öğretmen olan babasının annesi ilkokul öğrencisi iken kendisine aşık olduğunu “normal bir şeymiş” gibi anlatmasıyla öğrendiğimiz Canan Kaftancıoğlu, küfürleriyle de ön sırada yer alıyor. Kaftancıoğlu, tweetleri arasında çok rahat küfürlü cümlelere yer verebiliyor. Gezi döneminde Erdoğan’a “duvar yazısı” marifetiyle küfreden Kaftancıoğlu, hem küfür etti, hem de şu ifadelerle dalga geçti: “Günün özeti: Ben yazmadım miki yazdı!”

Ayrıca Kaftancıoğlu’nun bir başka iletisine bakıldığında “Erdoğan’ın d… kılı olmaya meraklı sadece bi kadın var zannediyorduk. Ne çok meraklısı varmış arkadaş” cümlelerini yazarak Başkan Erdoğan’ı  ve kadın destekçilerini aşağılamaya çalıştı.

FLAŞ HABER: CANAN KAFTANCIOĞLU’NUN ANNESİ ÇOCUK GELİN Mİ? ÖĞRETMEN OLAN BABASI İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE AŞK ŞİİRİ YAZMIŞ!

FLAŞ HABER: CANAN KAFTANCIOĞLU’NUN ANNESİ ÇOCUK GELİN Mİ? ÖĞRETMEN OLAN BABASI İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE AŞK ŞİİRİ YAZMIŞ!