soneryalcin_plaj_tesetturlu_manset_1

“İNADINA DEKOLTE”Cİ SONER YALÇIN, TESETTÜRLÜ HANIMLAR İÇİN AYRILAN PLAJDAN RAHATSIZ OLDU

MUSTAFA AYDIN

DOSYATV / ANALİZ

“Bay Muhbir Vatandaş” Soner Yalçın, Muğla Fethiye’deki Kuleli Koyu’nda tesettürlü hanımlar için ayrılan plaj bölümünü Odatv sitesinden ihbar etti. Kendisini 28 Şubat dönemi günlerinde zanneden Soner Yalçın’ın “muhbirlik” günleri depreşti. Soner Yalçın, kendi ailesi ve çevresinin ahlak standardını 28 Şubat döneminin “Gestapo Şeflerinden” Uğur Dündar’la katıldığı bir panelde yine kendi ağzıyla açıklamıştı. Cumhuriyet Mitingleri’nin yapıldığı, Ak Parti’nin iktidarda olmasına rağmen kapatma davaları dahil bin türlü hakaretle tacize uğradığı dönemde gerçekleşen panelde Soner Yalçın, kadınlara ve genç kızlara seslenerek, “İnadına mini etek giyeceksiniz, inadına dekolte giyeceksiniz arkadaş!” diyordu.

Soner Yalçın’daki genişlik her ne kadar Konya Ovası’nda olmasa da tesettürlü hanımların peşinde hâlâ “zehir hafiye” usülü dolaşması, mahremiyet alanlarında “Bay Muhbir Muhabir”liğe devam etmesi hayretle karşılanıyor.

BU NE CÜR’ET BAY SONER!

Kitaplarındaki intihaller dillere destan olan Soner Yalçın’ın kendine ait Odatv sitesi, yaptığı manipülatif haberler yüzünden “Karanlık Oda” olarak tanımlanıyor. Soner Yalçın’ın muhabir ve editörleri habercilik ötesi “gayretleri” yüzünden milli güvenliği ilgilendiren sırları ifşa ve askeri casusluk suçlamaları ile hapiste bulunuyor. Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Hülya Kılınç ve Müyesser Yıldız halen tutuklu olmasına rağmen “Bay Muhbir” Soner Yalçın, Muğla Fethiye’dek plajın sadece bir bölümünü kapsayan özel alanı yemiyor-içmiyor ihbar etme ihtiyacı hissediyor.

KENDİN İNADINA MİNİ ETEK GİYEBİLİR, DEKOLTE GEZEBİLİRSİN *AY SONER, MÜSLÜMAN HANIMLARLA UĞRAŞMAKTAN VAZGEÇ!

İŞTE SONER YALÇIN’IN AHLAKİ STANDARDI:

SONER YALÇIN: İNADINA MİNİ ETEK GİYECEKSİNİZ! İNADINA DEKOLTE GİYECEKSİNİZ ARKADAŞ!!

UĞUR DÜNDAR: İNADINA KIZLI ERKEKLİ OTURACAKSINIZ!

BİR 28 ŞUBAT ZULMÜ ÖRNEĞİ:

NAMAZ KILAN LİSELİLERİ UYUŞTURUCU KAÇAKÇISI GİBİ
TAKİP EDİP TACİZ EDEN UĞUR DÜNDAR HABERCİLİĞİ

Dönem 28 Şubat’ın acılı yılları. Özel bir kolejin öğrencileri Cuma günü toplu halde cuma namazına gidiyor. “Zehir Hafiye” Uğur Dündar, uyuşturucu kaçakçılarını suç üstü basmış edasıyla taciz ve hakaretlerle bu namaz kılan öğrencilere hakaret ediyor ve utanmadan da haberleştirebiliyordu. Türk Medyasının utanç tablolarından birinin görüntüleri: