ÖNDER AYTAÇ, YALANLARIYLA FETÖ’DE DE İSTENMEYEN ADAM!

DOSYATV / ÖZEL HABER

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içinde son bir yıldır tam bir “mikser” işlevi gören Fuat Avni ekibinden firari Önder Aytaç, Gülen muhaliflerinin hedefinde. Yaptığı sansasyonel paylaşımlarla FETÖ’nün üst düzey imamlarının “dolandırıcı” ve “hırsız” olduğunu yazan Aytaç, gelen tepkiler sonrası, Gülen’e bayrak açan isimlere yöneldi.

Kanada’da yaşayan akademisyen Engin Sezen ve Avustralya’da yaşayan Prof. Dr. İsa Hafalır’ı hedef alan Aytaç, bu isimlerin MİT ve Emniyet’le bağlantılı olduğunu ve örgütü bitirmeye çalıştıklarını ileri sürdü. Halen Gülen’i savunan kitlenin bile tepki gösterdiği Önder Aytaç, yaptığı asparagas paylaşımlar ile “yalan ve iftirayı çok rahat uydurup paylaşabilmesiyle tanınıyor.

Fetullah Gülen’e bayrak açan muhalif isimlerden ekonomi profesörü İsa Hafalır, Aytaç’ın hedefe koydu isimlerin başında geliyor. Münferit Fikirler Platformu’nda yayınlanan yazı ve analizler FETÖ’yü en çok rahatsız eden çalışmalar arasında yer alıyor. Hafalır, kendisine “ajan” diyen Önder Aytaç’la ilgili şu paylaşımı yaptı:

“The Cemaatin en karanlık adamlarından birisi bence Önder Aytaç. Emniyeti ele geçiremediniz, kim bilir ne pislikler yaptınız zamanında. Hala utanmadan konuşmalara, komplo teorilerine, algı yönetimlerine devam. Şaşırmıyorum. Önder Aytaç’a yakışan budur.”

İŞTE ÖNDER AYTAÇ’IN THE CIRCLE EDİTÖRÜ ENGİN SEZEN VE İSA HAFALIR ALEYHİNDEKİ PAYLAŞIMI

 

ÖNDER AYTAÇ, HÜRRİYET’E “CEMAATÇİ DEĞİLİM, OLSAM SÖYLERİM” DİYE YALAN SÖYLEDİ, FİRAR EDİNCE GÜLEN’LE TANIŞTIĞI 6 NİSAN 1986 GÜNÜNÜ “DÜNYA ŞAKİRTLER GÜNÜ İLAN ETTİ

Önder Aytaç, sıra dışı bir kişilik. Çok rahat yalan ve iftira üretebilmesi en önemli özelliği. Düne kadar AK Parti ve MHP cephesini hedef alan Aytaç, son bir yıldır Gülen grubunun içinde son derece önemli bir kargaşa yaşanmasına sebep oluyor. Kendisini eleştirenleri hemen “MİT’çi”, “Emniyetçi”, “Ergenekoncu” olarak yaftalayıp engelleyen Aytaç, son olarak Gülen’in tahtını sorgulayan metinlerin yazıldığı sitelerin editörlerine aynı tanımlamada bulundu.

Aytaç, Hürriyet gazetesi kendisiyle röportaj yaptığında, “Ben Gülen’ci miyim? Olsaydım gönül rahatlığıyla evet derdim” diyen bir isim. Taraf gazetesinde birlikte aynı imzayla köşe yazdıkları Emre Uslu (Emrullah Deli) de aynı yalanı bugün bile devam ettiren isimler arasında. Ancak Önder Aytaç, Fetullah Gülen’i ilk kez tanıdığı 6 Nisan 1986 gününü “Dünya Şakirtler Günü” ilan edecek kadar fanatik bir FETÖcü. Babası Aysal Aytaç ise Gülen’in 1960’ların sonundan itibaren en yakın sırdaşları arasında yer alıyor.