kenes_letonya_muhtari_tehdit_olum_manset_1

FETÖ’DE +18’LİK KAVGA! “SORULARI BİZİMKİLER ÇALMIŞ” DİYEN KENEŞ’İ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER

MUSTAFA AYDIN

DOSYATV / ÖZEL HABER

Firari gazeteciler Ahmet Dönmez ve Bülent Keneş’in son dönemde, Fetullah Gülen ve ekibinin sınav sorularını organize şekilde çaldığını ortaya koymasıyla çıkan tartışma ölümle tehditlere kadar vardı. Fetullah Gülen’in en mahrem sosyal medya ekibinden olan Letonya Muhtarı (Mehmet Çelik), ağza alınmayacak küfürlerle saldırırken, Keneş’i ölümle tehdit etti.

Ahmet Dönmez, dosyatv‘de haber yaptığımız gibi kişisel sitesinde Paralel Yapı’nın sınav sorularını çaldığını ve bu yüzden Pensilvanya içinde kriminal bir odak bulunduğunu yazıyordu. Buna tepki gösteren bazı mollalar ve firari FETÖ gazetecileri ise tepki gösteriyordu. Bu tartışmalarda seviye belli oranda korunuyordu. Ta ki kavgaya yine hırsızlık yapıldığı görüşünü savunan Bülent Keneş ve muhaliflere attığı iftiralar, yaptığı tehditler ve ettiği küfürlerle bilinen Gülen’in en has ekibinden Letonya Muhtarı (Mehmet Çelik) girene kadar.

Akşam saatlerinde başlayan ve bir anda +18 içerikli küfürleşmelerle devam eden kavgada son olarak Letonya Muhtarı adlı firari örgüt üyesi, yarın (pazartesi günü) Bülent Keneş’in yaşadığı İsveç’e gelip, onu dövmekle tehdit etti.

İşte her an yeni yeni gelişmelerin yaşandığı kavga:

Tuncay Opçin de kavgaya dün katılmış @ahmettdonmez ‘e “Yalçın Akdoğan Jr” demişti. Yani “MİT ajanı, hükümetin adamı” demenin kibarcasını tercih etti. Hâlbuki Ahmet Dönmez, tam tersini îmâ ediyor, Opçin’in de dâhil olduğu cuntacı imamları; FETÖcülere sendikaya üye olmayı, Bylock yüklemeyi, Bank Asya’ya para yatırmayı emreden, bunun için zorlayan kozmik ağabeylerini işaret edip onları suçluyordu.

03.02.2020 @tuncayopcin

Bir kişi bile, Yalçın Akdoğan Jr‘ın yazdıklarından dolayı, haksız bir şekilde hapis yatacak, zulme uğrayacaksa, bu yazı yazılmaz. Bazı konuların şakası olmaz. Herhangi bir yazının içeriği kadar, zamanlamasında da ahlakilik önemlidir. Türkiye’de Güneydoğu Anadolu’da sınav güvenliğinin yıllarca sağlanamadığı bilinen bir gerçektir. Buna rağmen, Kürtler zulüm gördüğü sırada “Siz soruları çaldınız” demek ne kadar hakkaniyetlidir? Buradan, soru çalmayı, sınav güvenliğinin ihlal edilmesini her ne şekilde olursa olsun meşru gördüğüm düşünülmesin. Ahlakçılık yapacaksanız bile bunun zamanlaması olduğunu eli kalem tutan herkes bilmek zorundadır.

KENEŞ’TEN GÜLEN’E: HADİ SORU ÇALMA KONUSUNDA DA MÜLAANE YAP!” DİYE ÇAĞRIDA BULUNDU

Şimdi kolay kolay kül yutmayacak ve FETÖ merkezinin tehditlerine pabuç bırakmayacak Bülent Keneş ‘in soru çalma ile ilgili yaşayıp yazdıklarını hatırlatalım. Keneş gayet net bir şekilde Pensilvanya’daki Gülen’e, “Hadi soru çalma konusunda da mülaane yap” diye çağrıda bulundu.

 

 

BÜLENT KENEŞ’TEN GÜLEN’E “PAMUK” GÖNDERMESİ!

Organize hırsızlığı netleştirince de “Benden bu kadar” deyip zehir zemberek twitle ayrıldı:

@bkenes “Allah’ın kendisine bahşettiği aklı yok sayıp şeyhe, efendiye, abiye itaatte gassalın elinde meyit gibi olmanın insanı taşıyacağı yer neresidir?”

dedi, cevap şıkkına PAMUK maddesini koydu!

 

FETÖCÜLER ŞOKTA! AHMET DÖNMEZ, SORU ÇALMA YÖNTEMİNİ İFŞA ETTİ!

GRAHAM FULLER, FETULLAH GÜLEN, YALANLAR, HIZIR-MUSA KISSASI VE BİR DEŞİFRENİN HİKÂYESİ

GRAHAM FULLER, FETULLAH GÜLEN, YALANLAR, HIZIR-MUSA KISSASI VE BİR DEŞİFRENİN HİKÂYESİ

15 TEMMUZ ÖZEL DOSYASI: GÜLEN VE ÇETESİNİN DARBE ÖNCESİ KÜSTAH TEHDİTLERİ TEK TEK BELGELENDİ

TÜRKİYE’Yİ ÇÖKERTME PLANI YENİ DEĞİL! FETULLAH GÜLEN DE 1988’DEN BERİ İŞİN İÇİNDE