kamilmaman_15temmuz_isyan_darbe_manset_1

KAMİL MAMAN DA, FETÖ’NÜN 15 TEMMUZ’LA İLGİLİ YALANLARINA İSYAN ETTİ

MUSTAFA AYDIN

DOSYATV.COM /  ÖZEL HABER

15 Temmuz öncesinde FETÖ’ye ait Zaman ve Bugün gazetelerinde çalışan Kamil Maman, Fetullahçı Terör Örgütü’nün sosyal medyadaki yalanlarına isyan ederek, gazeteciliği de sosyal medyayı da bıraktığını ilan etti. 15 Temmuz’un perde arkası ile ilgili uzun dönem youtube ortamında inceleme-haber dosyaları yayınlayan Maman, “Bu işi Erdoğan planlamadı. Kalkışma başarısız oldu ve bu sonucun faturasını bir sürü masum insan ödüyor. Ve hâlâ sizi bu ***un içine sokan insanlar, size hayali senaryolar satarak kendini gizliyor.” diye konuştu.

@kamilmamann
Arkadaşlar artık video çekmiyorum. Gazetecilik yapmıyorum. Arada bir buradan yazıyorum ama buradan yazmayı da bir süre sonra bırakacağım. Çünkü insanlar taraftar gazeteci arıyor. Kukla arıyor. O ben değilim. İlgiye de övgüye de beğenilmeye de ihtiyacım yok. Benden bu kadar.

Kamil Maman’ın “Sanırım çoğu kişi kafayı yemiş komplolarla” sözüne birlikte program yaptığı Gülen tevilcisi ve destekçisi Dr. İsmail Mesut Sezgin, “Bence programlara devam etsek, sağlıklı düşünen bireylerin sayısı artar…” diye yorum yaptı. Uzun süredir youtube’dan Sezgin’le canlı yayın yapmayan Maman, bu yoruma cevap vermedi.

Maman, FETÖ medyasının yıllardır ısrarla tekrarladığı “askeri öğrencileri köprüye MİTçiler götürdü” yalanına da tepki göstererek, “Abi siz manyak mısınız ya. öğrenciler ifadelerinde komutanlarının onları oraya alıp getirdiğini söylüyor ama siz saçma sapan kim olduğu belli olmayan bir hesaba inanıyorsunuz. Askeri öğrenciler MİT mi diyor. Hala kim sürükledi diyorsunuz. “Komutanımız”, diyor, “komutanımız” çocuklar!” diye yazdı.

FETÖ’nün fenomen hesaplarından firari Mahmut Nedim Hazar’ı da ekleyerek, “1. Ordu Komutanı, Vali, Emniyet Müdürü hepsi o gece saat 22:30 civarı orada zaten. Hepsi sivil ve yelekli mal! Köprüdekileri hem 1. Ordu Komutanı Ümit Dündar hem de Yavuz Türkgenci ikna etmek için görüşüyor. Bu tür hesaplar ve bu hesapları destekleyen bazı kimseler sizi aldatıyor. Adam General Yavuz Türkgenci. Mit’çi falan değil. Adam darbenin karşısında yer alıyor. Çocukları halk alıyor. Linç edecekler. Adam da çocukları onların ellerinden almaya çalışıyor. Alıp köprüye götürmüyor. Linç olmamak için halka asker olduğunu söylemiyor. Olay bu kadar basit.” ifadelerini kullandı.

Firari Zaman gazetesi yöneticilerinin takma isimlerle yazılar yazdığı TR724 sitesini de eleştiren Maman, “Bu siteyi yönetenler bir dönem Zaman gazetesini de yönetiyordu. Hâlâ saçma bir sosyal medya hesabının manüpilasyon görüntülerini, doğru olduğu için değil de işine yaradığı için alıp haber diye koymak. Sonra da yalanın adı haber oluyor. Kontrol etsen yalan olduğunu anlarsın.” yorumunda bulundu.

Maman, bir başka FETÖ hesabına da, “Oku mahkemelerdeki ifadeleri sen de öğren geri zekalı! Çocukların hangisi bizi MİT ve sivil şahıslar alıp götürdü diyor. Komutanları belli zaten. Araçta rütbeli de var hem. Bu kadar kolay anlaşılan bir olayı da MİT’e bağlamazsanız olmazdı. İnsanlar işine geleni duymak istiyor.” cevabını verdi.

GÜLEN’E BAYRAK AÇAN ESKİ CEMAATÇİLERDEN MAMAN’A: MEYDANI BUNLARA BIRAKMA!

“Gazeteciliği de sosyal medyayı da bırakıyorum” açıklaması sonrası 3-4 yıldır Gülen ve politbürosuna bayrak açmış eski cemaat üyeleri Kamil Maman’a destek mesajları yağdırdı. Ahmet Dönmez’in yaptığı gibi somut veriler üzerinden gazetecilik yapmaya devam etmesini isteyen takipçileri, gazeteciliği bırakmamasını istedi.

@isaemin
Bence meydanı taraftar gazetecilere bırakmayın. Ama yine de siz bilirsiniz, sizin hayatınız.

@a_wolfenstein

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Utanması gereken susması gereken insan içine çıkamaması gerekenler hala gazeteciyim diye her yerde yalanlarına devam ediyorlar. Doğru söyleyeni de 9 köyden kovuyorlar.

@VahdettinPolat6

Yapılmak istenen bu zaten. Bence arada yazmalısınız.

@SelimIzler

Ben müstear hesapla konuşuyorum. Tamamen cemaatçilerin başkalarına yaptıklarından gördüklerimden korktuğum için. Kesinlikle yaşam hakkı vermezler. Gecem gündüzüm zehir olur. Zaten Türkiye’de durum malum, herkes için. ABD’de de cemaatçilerin zehir edeceği hayatı kaldıramam.

@abdrrhmnguner

Kamil bey yazmasa @Tr724 ve @ademyarslan ‘ın 15 Temmuz’la alakalı o kadar da bilgi sahibi olmadığını ve manipülasyona ne denli açık olduklarını öğrenemeyecektik.

İŞTE FETÖCÜLERİN ORGANİZE YALANLARI:

İŞTE KAMİL MAMAN’IN FETÖCÜLERİN ORGANİZE YALANLARINA İSYANI:

   

15 TEMMUZ ÖZEL DOSYASI: GÜLEN VE ÇETESİNİN DARBE ÖNCESİ KÜSTAH TEHDİTLERİ TEK TEK BELGELENDİ

GRAHAM FULLER, FETULLAH GÜLEN, YALANLAR, HIZIR-MUSA KISSASI VE BİR DEŞİFRENİN HİKÂYESİ

TÜRKİYE’Yİ ÇÖKERTME PLANI YENİ DEĞİL! FETULLAH GÜLEN DE 1988’DEN BERİ İŞİN İÇİNDE

FETÖCÜLER ŞOKTA! AHMET DÖNMEZ, SORU ÇALMA YÖNTEMİNİ İFŞA ETTİ!

TÜRKİYE’Yİ ÇÖKERTME PLANI YENİ DEĞİL! FETULLAH GÜLEN DE 1988’DEN BERİ İŞİN İÇİNDE

GÜLEN’İN SAĞ KOLU DR. KUDRET BİR TWİT ATTI, FETÖ’DE “YALANLARLA” DOLU “BAŞYÜCELER ŞÛRASI” TARTIŞMASI BAŞLADI

FETÖ’DE +18’LİK KAVGA! “SORULARI BİZİMKİLER ÇALMIŞ” DİYEN KENEŞ’İ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER