akgunduz_erdogan_mafya_manset_haber_1

SKANDAL! ERDOĞAN’A “MAFYA”, FETÖCÜLERE “YAŞAYAN EVLİYA” DİYEN AKGÜNDÜZ’E ANKARA’DA ÜST DÜZEY AĞIRLAMA

DOSYATV / ÖZEL HABER

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Ankara Valisi Vasip Şahin, daha geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “mafya” benzetmesi yapan, FETÖcüleri “yaşayan evliya”(!) ilan eden Ahmet Akgündüz’ü makamlarında ağırlamış. Skandal, Ahmet Akgündüz’ün olayı kendi facebook safasında duyurmasıyla ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı çıkışlarla büyük tepki toplayan Akgündüz’ün, terör örgütü lideri Fetullah Gülen’i “büyük evliya” ilan ettiği kitapları hâlâ piyasada satılmaya devam ediliyor. Akgündüz, FETÖcü Mustafa Şevki Kavurmacı’ya verilen 9 yıllık cezaya itiraz ederken onu “yaşayan evliya” ilan etmişti. Akgündüz’ün skandalları ile ilgili dosyalarımızın linklerini aşağıda bulacaksınız. Akgündüz, Rus uçaklarının saldırısı sonrası Suriye’de 33 şehit ve çok sayıda yaralı verdiğimiz gün bile, Facebook sayfasından, “Devlet Ricalimize! S-400’ler nerede? Çalışmıyor mu? Yine mi kandırıldık?” diye dalga geçmişti. Ahmet Akgündüz, doktora tezinin yüzde 66’sının intihal olduğunu kendisi de kabul etmek zorunda kalmış ve diğer akademisyenlerin konusunda hakkında özel sunumlar yaptığı “intihalciliği” tescilli bir “akademisyen” olarak biliniyor.

ERBAŞ VE VALİ ŞAHİN’E ÖVGÜ, ERDOĞAN YÖNETİMİNE HAKARET!

Ahmet Akgündüz, 1 Temmuz 2020 günü gerçekleşen ziyareti duyurduğu yazısında, “Ankara’nın en kara halet-i ruhiyesi” ve siyasetin vefasız ve çalkantılı halleri diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan yönetimine hakaret ederken, Ali Erbaş’ın ve Ankara Valisi Vasip Şahin’in kendisini kabul edip, randevu vermesini de “kalbimi ferahlatan ve ümit veren gelişmeler” olarak lanse etti.

ALİ ERBAŞ’A DA HAKARET ETMİŞTİ

Akgündüz, 4 Kasım 2017 tarihli facebook paylaşımında da Ali Erbaş’ı şu sözlerle aşağılamıştı:

Dördüncü Akrep: Ak parti hükümetleri ve Muhterem Cumhurbaşkanım, Diyanet ve İlahiyat Camiasını önce modernistlere ve sonra da reformistlere teslim ettiler. Şu anda da bunlarla baş edemeyecek bir ekip geldi kanaatindeyim. Ehl-i Sünneti temsil eden İhsan Şenocak ve kardeşiniz gibi insanlar, klasik adam ve hatta aşırı İslamcı diye yaftalanmaya başlandık. “İSLAMİYETTEN TAVİZ VEREREK İSLAMİYETE HİZMET EDİLMEZ” düsturunu FETÖ unuttu. Rezil oldu. Bu hükümeti sokacak dört akrepten biri Diyanette reformistlere imkan tanımaktır. Şu andaki Başkanın da bunu ıslah edebilme kabiliyeti olduğunu bilmiyorum ve çok da inanmıyorum. Dost acı söyler. Prof. Dr. Ahmet Akgündüz”

İŞTE SKANDAL GÖRÜŞMELERİ ORTAYA KOYAN FACEBOOK PAYLAŞIMI:

***

ANKARA’NIN EN KARA HALET-İ RUHİYESİ VE İNSANIN GÖNLÜNÜ FERAHLATAN GELİŞMELER

İki günlüğüne Ankara’ya bazı görüşmeler için gittim. “Ankara’nın en kara halet-i ruhiyesi” ve siyasetin vefasız ve çalkantılı halleri beni manen rahatsız etse de, kalbimi ferahlatan ve ümit veren gelişmeleri sizinle paylaşacağım.

  1. Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Ali Beyi ziyaret ettim. Yurt içi ve dışı İslamın meseleleriyle alakalı uzun bir müzkare yaptık. Ancak çok sevindirici iki ışık müjdesini aldım. BİRİNCİSİ, SAHİH-İ BUHARİ ŞERHİ’nin 12 cild halinde yeni bir dizaynla basılması idi. İKİNCİSİ İSE, Ali Haydar Efendi’nin 4 cildlik MECELLE ŞERHİ’nin latin harfleriyle basılması idi. Bunlar, Diyanetteki Ehl-i Sünnet çizgisinin temel taşlarıdır. Ehli olan anlar. Bu sebeble Diyaneti tebrik ediyorum.
  2. Neseb-i alisini bildiğim ve Osmanlı’nın manevi büyüklerinden Seyyid Salih’in torunu ANKARA VALİMİZ MUHTEREM VASIB beyi ziyaretimiz oldu.
  3. Hem Edib ve hem de mütefekkir kardeşim [Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü] Seyda Mehmed Emin Hocamızın torunu GENEL MÜDÜR NEZİR GÜL beyi de bugün (2 Temmuz) ziyaret edeceğiz.
  4. Bu arada Muhterem Başkanımız Prof. Ali Bey’e Diyanetin başlattığı çok önemli bir hizmet olan RİSALE-İ NURLARIN NEŞRİNİ MUTLAKA TAMAMLAMALARI GEREKTİĞİNİ, BUNUN AYASOFYANIN AÇILMASI KADAR MEMELEKETİMİZE YÖNELİK BELALARI DEF’ EDECEĞİNİ; EĞER SİYASİLERİ BİR TEREDDÜDLERİ VARSA YAHUD BAZI GEREKSİZ İLAHİYATÇILARIN İTİRAZLARI MEVCUD İSE, BUNU İLMİ DİRAYETLERİYLE ÇÖZMELERİ GEREKETİĞİNİ, BİR MESLEKTAŞI OLARAK İSTİRHAM ETTİM.

RABBİM, MİLLETİMİZİ VE MEMLEKETEİMİZİ MADDİ VE MANEVİ BELALARDAN MUHAFAZA BUYURSUN.

“Hem Demokrat’a ezan-ı Muhammedî gibi çok kuvvet vermek ve Risale-i Nur’un neşrine müsaadesi gibi çok tarafdar olmak ve âlem-i İslâm’ı, hattâ bir kısım Hristiyan Devletlerini de memnun etmek için, Ayasofya’yı müzahrefattan temizleyip ibadet mahalli yapmaktır.” Emirdağ Lahikası-2 ( 236 )

İŞTE AKGÜNDÜZ’ÜN ERDOĞAN’I MAFYAYLA BİRLİKTE ÇALIŞIYOR DİYE İTHAM ETTİĞİ YAZI

İŞTE AKGÜNDÜZ’ÜN EN ACILI GÜNÜMÜZDE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A “LAF SOKTUĞU” SAYGISIZ MESAJI:

 

İŞTE AKGÜNDÜZ’ÜN FETÖCÜ MUSTAFA KAVURMACI’YI “YAŞAYAN EVLİYA” İLAN ETTİĞİ VE
VERİLEN HAPİS CEZASINA “MÜSLÜMANIM DİYEN BUNU YAPMAZ” DEDİĞİ YAZISI

 

FETÖCÜLERİ “YAŞAYAN EVLİYA” İLAN EDEN AHMET AKGÜNDÜZ DOSYASINI AÇIYORUZ