canan_pedofil_odul_manset_yazar_hikaye_1

CANAN KAFTANCIOĞLU AİLESİNDEKİ GENİŞLİK KONYA OVASI’NDA YOK! AİLEDE PEDOFİL YAZARA ÖDÜL VERMEK VE 14 YAŞINDA NİKAHSIZ HAMİLE KALMAK NORMAL!

MUSTAFA AYDIN

DOSYATV.COM / ÖZEL HABER

Canan Kaftancıoğlu ve ailesindeki “çocuk istismarı” ve “pedofiliyi meşru görme” skandalları bitmiyor. Babasının ilkokul öğretmeni iken öğrencisi olan annesine ilk görüşte aşık oluşunu ve o gün yazdığı aşk şiirini “normal bir şeymiş gibi” paylaşan Canan Kaftancıoğlu’nun, yönetiminde bulunduğu Ümit Kaftancıoğlu Vakfı’nın da sübyancı yazara ödül verdiği ortaya çıktı. Sübyancılığı özendiren hikayeleriyle bir iğrençlik unsuru olan Abdullah Şevki adlı yazarın, Ümit Kaftancıoğlu Öykü Yarışması’nda, “Uzak Bir Ülkeye Sevişmeye Giden Kadının Hikâyesi” adlı öyküsü ile 2005 yılında ödüle layık görüldüğü ortaya çıktı. Adına öykü ödülü verilen Ümit Kaftancıoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun eşi Dr. Ali Naki Kaftancıoğlu’nun ve 14 yaşında nikahsız hamile kaldığını anlatan ve bununla övünen Pınar Kaftancıoğlu’nun babası olma özelliği taşıyor.

 

GÖRÜMCESİ 14 YAŞINDA NİKAHSIZ HAMİLE KALMIŞ

Canan Kaftancıoğlu’nun görümcesi Pınar Kaftancıoğlu, 14 yaşında küçücük bir kızken nikahsız hamile kaldığını övünerek anlatıyor ve bunu bugün bile “normal” olarak görüyor. 4,5 aylık hamile iken evlenmiş ve evlenir evlenmez de hemen boşanmış. Çocuğun babası kendi çocuğuna babalık  yapmamış, o da zaten öyle bir şey beklememiş. Pınar Kaftancıoğlu’na göre “özgür” olmak böyle bir şeymiş. Bir oturduğunda 1/4 domuzu “götürebilen” Ali Naki Kaftancıoğlu’nun bu özelliğini de yine eşi Canan Kaftancıoğlu duyurmuştu. Anlaşılan o ki Kaftancıoğlu ailesindeki genişlik Konya Ovası’nda yok.

SÜBYANCI YAZAR GÖZALTINA ALINDI, YAYINEVİ SAPKINLIĞI SAVUNUN ELEŞTİRENLERİ AŞAĞILADI

Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı Abdullah Şevki kitapta yer alan ve ‘pedofili’ içeren ifadeler nedeniyle kamuoyunda büyük tepki topladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da pedofili içeren ifadeler nedeniyle Zümrüt Apartmanı kitabıyla ilgili sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu. Yayınevinin yaptığı açıklama, kitaptaki rezillikten daha da rezil şekildeydi. Bu sapkınlığa tepki gösterip infial duyanları, yayınevi, edebiyattan anlamamakla suçluyor ve küstahça aşağılıyordu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyuruları üzerine Zümrüt Apartmanı adlı kitapta yer alan bazı ifadelerden dolayı yazar Abdullah Şevki hakkında ‘müstehcenlik’ suçundan soruşturma başlatırken, kitapla ilgili adli süreç devam ediyor.

PINAR KAFTANCIOĞLU’NUN EŞİNE ÇOCUĞA TECAVÜZDEN DAVA AÇILACAK MI?

Canan Kaftancıoğlu’nun görümcesi Pınar Kaftancıoğlu’nu 14 yaşında iken hamile bırakan kişi hakkında acaba bir “tecavüz” davası açılacak mı? Merak ediliyor. Pınar Kaftancıoğlu, o olayı bir röportajda böyle anlatmıştı:

SÜBYANCI YAZARA ÖDÜL VEREN CANAN, EŞCİNSELLİĞİN DE ÖNDE GELEN SAVUNUCUSU

 

FLAŞ HABER: CANAN KAFTANCIOĞLU’NUN ANNESİ ÇOCUK GELİN Mİ? ÖĞRETMEN OLAN BABASI İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE AŞK ŞİİRİ YAZMIŞ!